Zapraszamy na  Bal Walentynkowy  do Hotelu  FENIX  zapewniamy wyśmienite menu i wspaniałą zabawę przy wspaniałej muzyce .
 

sylwester

 

Menu walentynkowe 2019

Uroczysta kolacja serwowana przez kelnerów

Przystawka

Pierś kurczęcia w sosie terjaki / sezam / pieczone pomidorki / oliwa bazylikowa / chrust z marchwi / puree z papryki

Zupa

Krem czosnkowy / chrupki piwne / bekon / olej lniany

Danie główne

Pieczeń wieprzowa / sos BBQ / puree ziemniaczano – chrzanowe / pieczone buraki / washabi z zielonym groszkiem / pieczony por

Deser

Rafaaello z musem z białej czekolady / migdały / kruszonka piernikowa / sos malinowy z jałowcem / puree jabłkowe

Bufet zimny

(W formie z stołu szwedzkiego)

Domowa mini pizza z mozarellą, salami i bazylią

Sandwich z sosem majonezowym, kurczakiem, peklowym ogórkiem i sałatą

Sajgonki z duszoną wieprzowiną w sosie słodkie chilli z warzywami podane z sosem sojowym

Rolada z wędzonego łososia z twarogiem warzywnym

Mini kajzerki nadziewane bekonem, pieczarkami i serem zapiekane z jajkiem

Pomidory z mozarellą z ziołowym winegretem

Selekcja wędlin, kiełbas i pasztetów

Selekcja serów żółtych, wędzonych i pleśniowych

Śledź w koprze z sosem meksykańskim

Boczek peklowany z kruszonką orzechową podany z sosem z pieczonego boczku

Sałatka z rucoli, pomidorów, sera fety i pestek dyni z sosem czosnkowym

Sałatka z kurczakiem, selerem naciowym i suszoną żurawiną

Rolada drobiowa opasana boczkiem z farszem ziołowym

Kieszonki z karczku z twarogiem z ogórkiem kiszonym oblane galaretą

Proziaki ze skwarkami i kiszonym ogórkiem

Bufet ciepły

(W formie bemarowej)

Ragout z kurczaka z pieczarkami w sosie śmietanowym z brandy

Karczek nadziewany warzywami korzennymi podany w sosie grzybowym

Stiksy drobiowe w ziołowej panierce

Pierogi ruskie obsmażane

Dorsz w bukiecie warzyw z sosem serowym

Ziemniak pieczony/ duszona marchew /modra kapusta

Bufet słodkości

(W formie stołu szwedzkiego)

Mini tiramisu z serkiem mascarpone

Deser z galaretką, musem z białej czekolady i sosem truskawkowym

Torciki bezowe z musem czekoladowym i wiśniami

Rogaliki z białą czekoladą podane z domowymi konfiturami

Ciasto biszkoptowe z prażonymi jabłkami

Ciasto snikers

Ciasto serowo-orzechowe

Placek cygański

Kolacja

(serwowana przez kelnerów)

Żur staropolski z jajkiem i chrzanem

 

 

 

W cenę wliczona jest 1 butelka alkoholu na parę !!!  

Koszt - 150zł od osoby
 RABAT DLA GRUP !!!!!
Przy grupie 20 osób cena 140zł/os.
 
REZERWACJA
Kontakt: 017 7710200, 017 7710201, 509670270
ZAPRASZAMY

 

Akceptujemy karty płatnicze:
ecard

Hotel Fenix na YelpHotel Fenix na FoursquareHotel Fenix na TwitterzeHotel Fenix na Facebooku Fenix na Booking.com

Więcej informacji pod nr telefonu:

+48 17 77 10 200