Zapraszamy na  BAL SYLWESTROWY   do Hotelu  FENIX  zapewniamy wyśmienite menu i wspaniałą zabawę
 

sylwester

 

 

Menu  Sylwestrowe

Uroczysta kolacja serwowana przez kelnerów

Aperitif
Szampan mohito / limonka / cukier trzcinowy / palona mięta / tabasco


Przystawka
Pastrami wołowe / sos musztardowy / sałatka z kiszonego ogórka / puree gruszkowe / chrust z ziemniaka
Zupa
Krem kapuściany / oliwa rozmarynowa / chrust ryżowy / pikantny kurczak / czarnuszka
Danie główne
Żebro a’la fenix / sos z wypieku mięsa z brandy i colą / puree jabłkowo – cebulowe / rozetki ziemniaczane / tagiatelle z marchwi / chips z rzepy
Deser
Kakaowa beza / mus nutella / sos jagodowy / melon / czekolada

Bufet zimny
Wędzona polędwica wołowa w grubym pieprzu na selekcji sałat z dresingiem musztardowym
Carpaccio z kaczej piersi z orzechami laskowymi, olejem lnianym, rucolą i granatem
Tatar z łososia marynowanego w limonce i mięcie z sosem majonezowym i kaparami
Mini zapiekanki z pieczarkami, serem, domowym ketchupem i szczypiorem
Galantyna drobiowa w trzech odsłonach podana z domowymi sosami
Pieczone pierogi z duszonym dzikiem, grzybami, kiszonym ogórkiem i chrzanem podane z sosem cebulowym
Tarta z bekonem, pieczarkami i szparagami zapiekana z serem
Śledź w zielonym pieprzy na sałatce z pieczonego buraka i kolędry
Roladki z baleronu z twarogiem chrzanowym i piklami
Selekcja domowych pasztetów z konfiturami
Pomidory z mozarellą i ziołowym sosem
Sałata cezar z grillowanym kurczakiem, grzankami i parmezanem
Humus z czarnuszką z domowymi nachos i warzywami
Sałatka pieczarkowa z zielonym groszkiem i kiszonym ogórkiem

Wiejskie smaki
Udziec z kością na ciepło z chrzanem i musztardą
Żur staropolski
Proziaki
Wieprzowy zajączek
Boczek wędzony
Kiełbasa wiejska
Szynka wędzona
Salceson
Smalec ze skwarkami
Ogórki kiszone / grzyby marynowane

Bufet ciepły
Gulasz wołowy po węgiersku podany z plackami ziemniaczanymi
Kurczak faszerowany bekonem, wędzonym serem i peklowym ogórkiem w sosie kaparowym
Sztufada wieprzowa faszerowana warzywami w sosie grzybowym
Okoń zapiekany z mozarellą na selekcji warzyw w sosie maślanym
Szarpana wieprzowina w sosie własnym z musztardą i suszonymi grzybami
Pulpety wieprzowe z miętą w sosie serowo – cytrynowym
Dodatki; pieczony ziemniak / duszona kapusta / gotowane warzywa

Bufet słodkości
Rolada biszkoptowa z karmelizowanym jabłkiem i białą czekoladą
Banan w słodkiej kruszonce z czekoladą i bitą śmietaną
Panacota z musem czekoladowym i owocami
Ciastko browne z karmelizowaną mandarynką serkiem mascarpone
Naleśniki z waniliowym twarogiem i czarną porzeczką z sosem karmelowym
Tarta brzoskwiniowa z migdałami
Mus szampański z białą czekoladą, chrupkami kakaowymi i sosem truskawkowym

Przywitanie nowego roku lampką szampana
Kolacja
Barszczyk czerwony z kluseczkami

                                                                                       

W cenę wliczony  OPEN BAR  na wybrane alkohole ( piwo, wino, wódka ) !!!  
 
Koszt - 490zł  od  pary

 
REZERWACJA
Kontakt: 017 7710200, 017 7710201, 509670270
ZAPRASZAMY
 

Zapraszamy do organizacji przyjęcia weselnego w Hotelu 

FENIX

IMG_2520.JPG

Zapewniamy przestronną salę balową mieszczącą w komfortowych warunkach do 250 osób, bogate menu, miłą i doswiadczoną obsługę.

Menu weselne

 

 

Akceptujemy karty płatnicze:
ecard

Hotel Fenix na YelpHotel Fenix na FoursquareHotel Fenix na TwitterzeHotel Fenix na Facebooku Fenix na Booking.com

Więcej informacji pod nr telefonu:

+48 17 77 10 200